Уеб съветник

Начало / Уеб дизайн / Уеб съветник

Какво е уеб сайт?

Уеб сайтът е средство за разширяване на обхвата и популяризиране на бизнеса. Той е онлайн офиса на компанията, в който посрещате вашите партньори и клиенти, както и извършвате онлайн комуникация. Именно затова трябва да се обърне особено внимание на структурата и дизайна при изграждане на уеб сайта.

Необходим ли ми е уеб сайт?

Всяка компания се нуждае от добре разработен и функциониращ уеб сайт, който да я представя в Интернет пространството. Интернет е бързо развиващ се медия и кара все повече потребители да търсят информация в уеб пространството, защото е удобно, достъпно, бързо и лесно, затова присъствието ви в Интернет е задължително.

Защо уеб сайт?

Защото уеб сайтът ви е достъпен по 24 часа в денонощието, през почивни дни и празници. Чрез уеб сайта си осъществявате постоянна комуникация с клиентите си. С добре разработен уеб сайт ще можете да им кажете точно това, което искате и ще бъдете сигурни, че думите ви са предадени правилно. С уеб сайта си също ще събирате и информация за клиентите, което е приоритет за всяка една уважаваща се компания. Благодарение на Интернет и уеб сайта ви ще можете да имате пълен профил на всеки един посетил уеб сайта ви.

Какво е добър уеб сайт?

Добрият уеб сайт е съвкупност от полезна информация, която е добре структурирана и достъпна, функционален дизайн съобразен с дейността и идентичността на компанията.

Какво значение има дизайна на уеб сайта ми?

Уеб сайтът е мястото, от което човек придобива първоначалната си представа за компанията ви и вашите продукти. Изграждайки уеб сайт, вие сами определяте какво искате да кажете на потребителите и как искате да ви възприемат, но имайте в предвид, че делите Интернет пространството с много други уеб сайтове и дизайнът на уеб сайта ви е от съществено значение.

Какъв може да е уеб сайтът?

Уеб сайтът може да служи за много неща - като средство за представяне и популяризиране на организации или компании, продукти или услуги. Също така той е способ за проучване и извличане на информация полезна за маркетинговите ви стратегии. И не на последно място уеб сайтът се използва и като средство за разплащане и извършване на финансови операции.

Кои ще са посетителите на уеб сайта ми?

Преди да започне изграждането на уеб сайта, трябва да имате отговорите на този въпрос. Важно е към коя група потребители е насочен, защото именно от това зависи какъв ще е уеб дизайнът, структурата и функционалностите на уеб сайта. Ако се затруднявате нашите специалисти ще ви помогнат да вземете правилното решение.

Как ще изглежда уеб сайта ми?

Може да проучите конкуренцията си и да почерпите вдъхновение от вече изработени уеб сайтове за да ни дадете насоки, които ние ще имаме предвид, но преди всичко за дизайна на вашия уеб сайта може да разчитате изцяло на нашите опитни уеб дизайнери. Ние ще съобразим дизайна на уеб сайта с вашата изградена корпоративна линия или ще изградим такава за вас.

Какви технологии и как ще е изграден уеб сайтът ми?

Отговорът на този въпрос зависи от това какво представя, към кого е насочен и какви функции искате да изпълнява уеб сайтът. За взимане на това решение и допълване на вашето виждане ще ви помогнат до голяма степен и нашите уеб консултанти.

Какво да е съдържанието на уеб сайта?

Съдържанието на уеб сайта ще е във ваши ръце, вие ще може да го управлявате и изцяло ще зависи от вас самите. При изграждане на уеб сайта копирайтърите на Корпус Дизайн Студио мога да ви посъветват или да помогнат за създаването на текстовете така, че да са подходящи за уеб пространствота и да постигнат очаквания ефект.

Необходимо ли е да оптимизирам уеб сайта си за търсачки?

SEO (оптимизацията) e част от маркетинговата стратегия, която всяка една компания трябва да реализира. Проучванията показват, че уеб сайтовете, които излизат на по-предни позиции в резултатите от търсене, са най-често посещавани и постигат целите си. Нашите SEO специалистите следят постоянно променящите се критерии на търсачките, правят проучвания и анализи на конкурентните за да постигнат по-добри резултати за вашия уеб сайт.

клиенти